Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Alay lamenta la posició de Colau: “la capital del país en mans d’una batllessa que menysprea el català”

|

- Publicitat -

El cap de l’oficina de Puigdemont represaliat, Josep Lluís Alay, ha mostrat les seves reticències a la política de l’Ada Colau a través de Twitter.

Ha posat de manifest l’acte que va tenir lloc ahir al teatre de Olympia a València, que tenia com a objectiu donar impuls al projecte de Podemos i ha ressaltat les decisions que Colau va prendre en l’acte.

Publicitat

L’acte va estar incidentat, ja que mentre que les protagonistes de l’acte posaven pels mitjans de comunicació, una concentració de transportistes que reclamaven ajuts per fer front a l’augment del preu del carburant va amenaçar de quedar-se amb tota l’atenció pública.

Així, Mónica Oltra, Yolanda Díaz, Mónica García, Ada Colau i Fàtima Hammed Hossain van haver d’entrar a correcuita al teatre, abans que la manifestació avancés i deixés els comuns en segon terme. Tot l’acte ha tingut un caire d’elogi desmesurat sobre el partit lila, en el qual no ha abundat l’autocrítica.

Alay ha dit que “la capital del país en mans d’una batllessa que menysprea el català” i ha mencionat una notícia de Vilaweb que tot l’acte de Podemos s’ha fet en castellà. Això ha estat força eloqüent de l’interès dels comuns amb la defensa de la llengua catalana, ja que sembla que no apareix en el seu projecte polític.

“Però és clar, la va posar a la cadira l’extrema dreta espanyolista” ha sentenciat Alay. D’aquesta manera, ha recordat que l’alcaldessa de Barcelona va aconseguir governar a la ciutat gràcies al vot del regidor de Ciudadanos Manuel Valls. El cap d’oficina de Puigdemont ha deixat clar que Colau gasta més somriures buits que compromisos amb el català i ha fet saber les seves reticències amb el projecte polític de l’alcaldessa de Barcelona.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut