Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Així funciona la justícia: L’Audiència de Girona deixa en llibertat un jove empresonat per violar adolescents

|

- Publicitat -

Així funciona la justícia, l’Audiència de Girona ha deixat en llibertat un jove empresonat per violar adolescents de 13 anys a Figueres. Una notícia que surt a la llum al mateix dia que s’anuncien que les violacions augmenten a mesura que passen els anys. Unes notícies que es retroalimenten.

L’investigat hauria contactat amb les menors a través de les xarxes socials, o bé quan sortien de classe, per guanyar-se’n la confiança. Entre febrer i finals de juliol, els Mossos d’Esquadra ja l’han detingut tres vegades i en dues ocasions ha ingressat a presó. L’últim cop va ser el 22 de juliol. Aquesta setmana, però, segons informa ‘El Periódico’, l’Audiència de Girona l’ha deixat de nou en llibertat provisional al·legant que la víctima no havia declarat davant el jutjat d’instrucció. Al jove se l’acusa d’haver violat quatre menors de 13 anys; en concret, de tres agressions sexuals i d’un abús amb penetració.

Publicitat

La primera vegada que els Mossos d’Esquadra van detenir aquest jove de 24 anys va ser el 17 de febrer. Se l’acusava d’haver agredit sexualment dues adolescents de 13 anys a Figueres. La policia va rebre aquestes denúncies entre els mesos de gener i febrer.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut