Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Així és la injustícia espanyola: Un fiscal del Procés demana no “desarmar l’Estat contra Catalunya”

|

- Publicitat -

El fiscal del judici del Procés al Tribunal Suprem, Javier Zaragoza, ha estat un dels protagonistes en l’escola d’estiu del PP. Durant la seva intervenció ha manifestat que li “preocupa” que la Generalitat i la Moncloa vulguin “desjudicialitzar la política”, un terme que ha afirmat que li fa “mala espina”. En aquesta línia, va assegurar que això podria comportar “desarmar l’Estat per evitar respostes penals” contra els catalans i deixa clar que aquest fet no podia passar mai.

Així mateix, el fiscal vol posar més mà dura i ser més exigent amb la repressió cap a Catalunya: “El problema és que des del punt de vista tècnic jurídic no constatem cap raó de justícia, d’equitat o d’utilitat perquè es concedeixin”.

Publicitat

Tot plegat, ho va deixar palès en la Universitat Complutense, a San Lorenzo de El Escorial en la xerrada que articulada sota el lema “La urgent necessitat de polítiques d’Estat a Espanya”.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut