Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Així és el “renovat” Tribunal Constitucional: El polèmic magistrat del PP decidirà sobre la llei d’avortament

|

- Publicitat -

Ja són incomptables la quantitat de tripijocs on el flamant nou magistrat del Tribunal Constitucional proposat pel Partit Popular s’ha vist implicat, sense que això tingui conseqüències per exercir aquest nou càrrec. Ara, segons ha avançat el diari El País, s’auguren decisions per part d’Enrique Arnaldo que faran posar les mans al cap al sector progressista, entre elles la redacció de la sentència que posarà punt final al recurs del PP contra la Llei de l’Avortament. Aquest mateix divendres, Arnaldo va ser escollit per ser el magistrat que hereti el procés judicial.

Però la casualitat (o no), ha fet que justament hagi de resoldre un recurs suggerit pels populars, partit que ha facilitat la seva entrada al TC. Mentrestant l’ultra conservadorisme espanyol està impacient per saber què passa amb aquesta llei, i fins i tot havien presentat recursos, per sort inadmesos, queixant-se del retard en prendre la decisió.

Publicitat

 

 

 

Et pot interessar  El TC desestima el recurs de Junqueras contra la decisió d'excloure'l de les eleccions generals del 2019
Publicitat

Opinió

Minut a Minut