Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Adrià Carrasco: “Per desordres podria arribar a entrar a la presó igualment. Tenim un exemple com el d’Altsasu”

El CDR exiliat es nega a cantar victòria per la decisió de l'Audiència Nacional de deixar d'investigar el cas per terrorisme

|

- Publicitat -

El CDR exiliat a Brussel·les no canta victòria. Després que el jutge hagi pres la decisió de deixar d’investigar a Adrià i Tamara Carrasco per terrorisme, com apuntava fins ara, seran els jutjats ordinaris qui decideixin si se’ls pot imputar per desordres públics. El que a priori pot semblar, doncs, una bona notícia, per Carrasco no ho és, perquè assegura que han de ser “prudents” perquè per delicte de desordres públics “també es pot entrar a la presó”. És per això que nega rotundament que li hagin “perdonat la vida”.

“És una vergonya. És vomitiu el que fa aquesta gent. T’acusen del delicte més greu i, encara que quedi en no-res, juguen amb la por.” L’Adrià va fugir de casa seva el dia que la Guàrdia Civil va regirar-la de dalt a baix amb la presència de la seva mare. Després de mesos d’exili i lluita antirepressiva, Carrasco ha subratllat que no és a Bèlgica “per gust”. “Si tinc garanties que tindré un tracte just, la meva voluntat és tornar”, ha conclòs.

Et pot interessar  Rovira empatitza amb el "dolor" de Sánchez però li retreu que ella va haver de marxar a l'exili
Publicitat

Opinió

Minut a Minut