Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Ada Colau torna a mostrar la seva hipocresia amb JxCat i la xarxa la deixa en ridícul

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha tornat a mostrar la seva faceta més hipòcrita. La batlle de Barcelona no ha dubtat en seguir fent el que ja fa temps que fa el seu partit: atacar sense mirament JxCat perquè no formin Govern amb ERC titllant-los de “xenòfobs”.

Precisament, Colau és de les persones menys indicades per fer aquestes crítiques, ja que després de les últimes eleccions municipals, a ella no li va quedar més remei que pactar amb el partit de Manuel Valls, conegut per les seves decisions ultra xenòfobes a França. Així, Colau ha tornat a quedar retratada per diferents col·lectius de la xarxa social, com per exemple la sectorial d’economia de l’Assemblea Nacional Catalana, que li refresquen la memòria: “Cal recordar-li amb qui va pactar la seva cadira? Cal remenar les hemeroteques per recordar com les gastava Valls amb certes ètnies?”, han etzibat en un missatge a Twitter.

Publicitat


La diputada de JxCat, Gemma Geis, també s’ha mostrat ofesa amb els comentaris de Colau, i l’ha instat a parlar “amb alguns dels seus companys que diuen que això no és així i que li expliquin l’estratègia antifeixista que estem teixint”.

Et pot interessar  Collboni censura l'independentisme multant l'Assemblea Nacional Catalana per la manifestació de la Diada
Publicitat

Opinió

Minut a Minut