Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Ada Colau menteix: no ha deixat Twitter

|

- Publicitat -

Després d’haver anunciat a bombo i platerets que abandonava Twitter i culpar la xarxa de tots els mals ara resulta que ella directament o algú del seu equip que li gestiona el compte el manté en actiu. Així ho ha constatat el bot Gobierno Alerta que fa seguiment dels moviments a Twitter de comptes institucionals i de membres de les administracions públiques. Resulta que el 30 d’abril, ahir, es va posar a seguir a una tal Mireia Cunit. Per tant, que Colau potser no publica a Twitter però sí que manté actiu el compte d’una xarxa sobre la que fa tants escarafalls.  L’escriptor Quim Monzó també en feia mofa: “Però si diu que ha deixat Twitter”.

Publicitat

Tot i no publicar-hi des del passat 11 d’abril no tan sols manté obert el compte sinó que es dedica a seguir nous perfils. Si tan execrable el troba, el Twitter, potser el més lògic hauria estat eliminar-ne el compte. El seu gest tan altisonant no era altra cosa que pura propaganda.

Et pot interessar  Colau confia que l'Ajuntament guanyarà el recurs a la sentència de l'eix verd: "És una guerra judicial sense precedents"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió