Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Ada Colau diu que és el moment que ERC “s’emancipi” de Junts

|

- Publicitat -

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, afirma que és el moment que ERC “s’emancipi” de Junts per pactar un Govern d’esquerres i iniciar una nova etapa de diàleg. Ho ha dit a l”Aquí Cuní’, de SER Catalunya.  Preguntada per un possible pacte d’ERC i els comuns per a formar el Govern de la Generalitat, Colau ha afirmat que Catalunya està “en un final d’etapa” i que una majoria de la població vol superar aquest període.

No obstant això, ha admès que és “difícil” prosseguir si persisteix la judicialización de la política catalana i els líders independentistes segueixen a la presó, per la qual cosa ha defensat la necessitat de tornar a la taula de diàleg. “És el moment que ERC s’emancipi de Junts. Tenen més punts en comú amb nosaltres que amb Junts. Però en el tema independentista han anat a remolc de Junts”, ha expressat l’alcaldessa.

Publicitat

També ha demanat valentia als republicans: “El país s’ha de reactivar i necessita polítiques socials de transformació. Li demano a ERC que tingui valentia per a separar-se de Junts i començar una nova etapa de diàleg”, ha conclòs Colau.

També ha apostat per un confinanent metropolità i ha parlat dels incidents d’aquests dies a Barcelona afirmant que “la violència és una línia vermella”.

Et pot interessar  Anna Navarro aposta per impulsar la Marca Catalunya i que vagi més enllà de Barcelona
Publicitat

Opinió

Minut a Minut