Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Acció per la República expulsa el president de Joves Junts després de reunir-se amb la promotora d’Aliança Catalana

|

- Publicitat -

La direcció d’Acció per la República ha acordat suspendre de militància el president de Joves Junts, Anthony Sànchez, després que, a través d’una piulada a Twitter, el jove hagi difós una trobada amb la promotora d’Aliança Catalana i regidora d’aquesta formació a Ripoll, Sílvia Orriols.

“Normalitzar l’extrema dreta és una forma de banalització que considerem una línia vermella”, ha indicat l’entitat també a través de la xarxa social Twitter. La mateixa Orriols ha reaccionat a la decisió d’Acció per la República amb una altra piulada en què diu: “De debò? Suspeneu de militància un noi per haver, a títol personal, mantingut una simple conversa amb mi? I preteneu que Catalunya s’empassi que la totalitària sóc jo?”.

Publicitat

Aliança Catalana és una organització que flirteja amb el racisme, l’extrema dreta i l’islamofòbia. Un dels punts que podria haver irritat més a Acció per la República ha estat l’inici de la piulada en què Sànchez irònicament deia: “Aquí fent el feixista”.

Et pot interessar  Aliança Catalana supera els 10.000 avals entre totes les circumscripcions i es podrà presentar a les eleccions del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut