Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Abascal diu que portarà els partits independentistes a la justícia per “no jurar la Constitució”

|

- Publicitat -

El president de Vox, Santiago Abascal, ha assegurat aquest divendres que el seu partit portarà els partits independentistes catalans als tribunals i fins a les últimes conseqüències per “no jurar la Constitució”.

En declaracions abans de participar en la manifestació del Dia de la Constitució a Barcelona, ha dit que assiteix a Catalunya en aquest dia perquè se sent “molt més a gust al costat de tanta gent que ho està passant malament i que veu el futur amb incertesa” que al costat del PSOE.

Publicitat

Per Abascal, que ha estat aclamat a crits de ‘president’ pels manifestants, el 6D és per reivindicar l’unitat nacional, i ha afegit que Vox serà un dic de contenció contra “els qui volen destruir” aquesta unitat.

També ha dit que el president del Govern central
, Pedro Sánchez, “no té escrúpols i la seva única ambició és accedir al poder” i que per això està disposat a pactar amb els partits independentistes.

En relació amb la proposta de PSOE i Unides Podem de cedir una cadira de Vox de la Mesa del Congrés a Cs, ha declarat que el que es plantejava era “un apartheid” contra la seva formació.

I ha destacat que el partit taronja només té 10 escons, mentre que Vox tenia 24 en l’anterior legislatura i no li va tocar cap cadira.

Et pot interessar  El CIS atorga la victòria del 12-M al PSC, amb Junts i ERC pràcticament empatats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut