Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Abascal aprofita el circ de la moció de censura per carregar contra l’independentisme

|

- Publicitat -

El president de Vox i candidat de la moció de censura, Santiago Abascal, ha afirmat que els diputats independentistes i sobiranistes són “ocupes” i “colpistes”. “No són diputats legítims d’aquest Congrés” i “se’ls ha d’anomenar renegats”, ja que “han vingut a aquesta institució per jurar destruir-la”, ha afirmat aquest dimecres durant el debat de la moció de censura a la cambra baixa. “Els partits que aspiren a destruir la sobirania no han de ser legals”, ha defensat Abascal. El líder del partit d’ultradreta ha acusat el govern espanyol de ser una “màfia” i “el pitjor en 80 anys d’història” i ha titllat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de “mentider sense escrúpols capaç de qualsevol cosa”.

Abascal ha afirmat que el llegat de l’executiu de Sánchez és la “tristesa i la tragèdia” i ha assegurat que la gestió que han fet de la pandèmia ha estat “negligent i criminal”. El líder de Vox ha criticat que el govern espanyol “no respecta ni al Rei ni a la sobirania” i ha afirmat que Unides Podem -els “comunistes”- es volen mantenir en el poder “per mitjans antidemocràtics”.

Publicitat

“Res anirà millor amb vostès”, ha dit Abascal a l’executiu espanyol. El líder de Vox s’ha compromès a convocar eleccions abans de finals d’aquest any en cas que prosperés la moció de censura i ha demanat “respecte” a aquells diputats que no estan d’acord amb la presentació de la moció de censura. “Es tracta d’aturar el procés de destrucció d’Espanya”, ha dit.

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut