Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

A Llarena li explotarà el cap amb el nou clatellot del TGUE: Les euroordres estan suspeses

|

- Publicitat -

Sembla que el feixisme espanyol, i en concret el jutge repressor Pablo Llarena, no acaben d’assumir la derrota europea pel que fa als constants intents fallits d’executar euroordres als independentistes exiliats, sobretot pel que fa al president Puigdemont i els consellers de Junts exiliats.

Publicitat

Ara, en un comunicat que ha compartit Junts i Lliures per Europa, asseguren que el TGUE ha rebutjat les mesures cautelars que la defensa dels exiliats va demanar sobre la immunitat de Puigdemont i la resta, perquè actualment les euroordres “estan suspeses per imperatiu legal”, i per tant no es podria procedir a la seva detenció. “Aquesta suspensió és vinculant. Per imperatiu legal”, ha recordat Puigdemont en una piulada on pica l’ullet directament a la Llarena i la seva falta de comprensió reconvertida en una persecució rabiosa cap al president: “És senzill d’entendre”.

Et pot interessar  La bufetada de l'ONU no fa canviar l'Estat espanyol: Calviño insisteix que Puigdemont ha de tornar per a ser jutjat
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió