Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

A la jutgessa que va mantenir el polèmic cartell de Vox contra els menors estrangers se li veu el llautó arxivant un altre cas de feixisme

|

- Publicitat -

Una magistrada espanyola ha tornat a demostrar la seva afinitat al feixisme i l’extrema dreta. Es tracta de la jutgessa Carmen Rodríguez Medel, la mateixa que es va negar a retirar el polèmic cartell homòfob que Vox va penjar a Madrid en contra dels menors immigrants, o “menas“, que assegurava que aquests rebien 4.700 euros enfront dels jubilats espanyols, que en reben 476.

La decisió de la jutgessa ja feia un tuf sospitós, i ara el diari infoLibre ha revelat que la mateixa magistrada va arxivar el cas de l’acte neonazi que homenatjava la División Azul, i que titllava els jueus d'”enemics” contra qui la División Azul va combatre, uns fets que van acabar en querella, però que Rodríguez Medel ni tan sols s’ho ha pensat a l’hora d’arxivar-lo. Segons el digital, la jutgessa s’ha emparat en la jurisprudència espanyola sobre la llibertat, que permet l’exaltació del nazisme, i que les expressions que va deixar anar la noia que va fer el discurs “no suposen una incitació que posi en perill els jueus”. Per tant, amb el convenciment que aquell acte no ha fet cap mal als jueus ni que “s’hagi reflectit que s’ha incrementat el seu odi o menyspreu”, Rodríguez Medel va acabar arxivant el cas menys de 24 hores més tard d’haver-lo rebut, fet que posa de manifest la simpatia que pot tenir la magistrada envers aquests col·lectius extremistes.

Publicitat

 

 

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut