Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

A judici una veïna de Ripollet per plantar cara al feixisme de Vox

|

- Publicitat -

Comitè de Dones de Ripollet ha anunciat que una companya està citada a declarar dijous 23 de desembre al jutjat de Cerdanyola per protestar contra una carpa de VOX el juliol. Després de la mostra de rebuig popular, Laia va rebre una notificació: havia estat denunciada per Juan Carlos de Segura Just, diputat del partit al Congreso i Manuel Jesús Acosta Elías, diputat al Parlament de Catalunya.

Tant el Comitè com Alerta Solidària i la Unitat Contra el Feixisme i el Racisme demanen suport popular pel judici farsa a Laia, acusada de furt, injuries, amenaces i delicte d’odi per plantar cara al feixisme. “VOX és un partit amb un discurs netament feixista, masclista, racista, xenòfob i LGTBIfòbic que fomenta l’odi contra persones de col·lectius oprimits que formen part del veïnat de Ripollet”, exposen en el comunicat.

Publicitat

Així mateix, consideren que la presència de la formació al municipi “és una estratègia per trencar la convivència escampant mentides i assenyalant a companys i companyes i a grups vulnerables, quelcom que no considerem admissible en una societat democràtica”. Per aquest motiu, han convocat una concentració a les 9.30 h a l’exterior dels Jutjats de Cerdanyola (Passeig d’Horta, 19).

Et pot interessar  Junts, Vox, Cs i el PPC demanen la dimissió d'Ubasart i el PSC reclama que s'assumeixi responsabilitats
Publicitat

Opinió

Minut a Minut