Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

25 furgonetes de Junts recorreran Catalunya amb propaganda electoral

|

- Publicitat -

El partit de Laura Borràs, Junts, ha presentat avui el desplegament de 25 furgonetes logotipades amb què voluntaris de JxCat que faran arribar el missatge d'”esperança i futur” de la candidatura arreu del territori.

Borràs espera que es pugui garantir que les eleccions siguin “segures sanitàriament”, i que també s’asseguri la “salut democràtica malmesa per l’Estat”. Pel que fa a les enquestes -avui el CEO pronostica un frec a frec amb ERC per la victòria electoral-, la candidata de JxCat ha reiterat que l’únic sondeig bo és el del 14-F. Així, ha afegit que cal “seguir treballant” al marge de les enquestes.

Publicitat

Sobre els presos, que avui han sortit amb el permís del tercer grau, Borràs ha subratllat que no haurien d’haver entrat “mai” als centres penitenciaris. “Son els nostres representants legítims, participaran en la campanya de manera immediata, avui mateix”, ha avançat la candidata. De fet, Josep Rull i Jordi Turull ja intervindran aquest vespre al míting de Reus.

Borràs ha pogut abraçar Sànchez: “Ha estat una emoció molt gran abraçar-lo i que et digui que ‘parlarem, ens veurem i treballarem’, amb una normalitat que mai els hauria d’haver estat segrestada”. “Valorem molt positivament que hi puguin ser, tenint en compte que no agraïm res”, ha conclòs.

Et pot interessar  ERC proposta formalment un cara a cara presencial entre Aragonès i Puigdemont "on sigui"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut