Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Plega un altre alt càrrec de Cs a les Illes per manca de “transparència i honestedat a nivell intern”

“Cs hauria de consumir més les seves energies a defensar un projecte i ideals i no en altres causes que el propi partit crea sense tenir necessitat”, ha etzibat Olga Ballester

Redacció
Redacció 10/07/2019
Olga Ballester/ Twitter @ballesternebot

“Cal més transparència i honestedat a nivell intern”. Aquesta és la raó per la qual ha dimitit del seu càrrec la secretària d’Acció Institucional de Ciudadanos a les Illes i ex-diputada, Olga Ballester. Segons ha explicat, a les bambalines del partit taronja “no s’estan gestionant bé les coses” i, per això, “el més correcte és renunciar al càrrec”.

“Cs hauria de consumir més les seves energies a defensar un projecte i ideals i no en altres causes que el propi partit crea sense tenir necessitat”, ha etzibat Ballester, que ha apuntat a que “les lluites de poder” han estat “mal enfocades” perquè “l’ambició, encara que és bona, s’ha de gestionar amb transparència”. “Aquesta mala gestió a nivell intern fa mal al partit”, ha sentenciat.

Ballester ha plegat poc després que el fundador de la formació a les Illes, Xavier Pericay (que no va guanyar les primàries internes del partit) i no és el primer alt càrrec de la formació d’Albert Rivera que plega per les mateixes raons.