Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Plataforma per la Llengua aconsegueix que el català sigui la 19a llengua de la popular aplicació WiFi Map

L'ONG del català celebra que l'empresa estatunidenca TrustSwap hagi incorporat el català 

|

- Publicitat -

Plataforma per la Llengua ha aconseguit que el català s’incorpori a WiFi Map, l’aplicació líder per detectar i accedir a un preu assequible a xarxes WiFi arreu del món. La versió en català es va fer pública el 30 de març, coincidint amb el rellançament de l’aplicació. De moment, només es troba disponible per al sistema iOs d’Apple. L’ONG del català celebra el nou èxit i espera que en els pròxims dies la versió en català també arribi a Android, tal com s’ha compromès l’empresa amb l’entitat.

Publicitat

L’aplicació ha incorporat el català, a petició de l’entitat, en aquesta darrera actualització, $WIFI, i ara el català és la dinovena llengua de l’aplicació. Fins ara, WiFi Map només s’oferia en alemany, anglès, bielorús, castellà, coreà, francès, grec, hindi, indonesi, italià, japonès, polonès, portuguès, rus, tailandès, turc, ucraïnès i vietnamita.”

WiFi Map és una aplicació d’abast internacional que proveeix, de manera legal i per un preu assequible, les credencials necessàries per connectar-se a les xarxes d’Internet més properes des de mòbils.

Aquesta aplicació és molt interessant a l’hora de viatjar a l’estranger, perquè esquiva les dificultats per connectar-se a Internet en els desplaçaments, gràcies a la informació proporcionada pels propietaris de les xarxes i per una xarxa d’usuaris informadors. A més, la nova actualització l’ha convertit en la plataforma sense fils descentralitzada més gran del món, i els usuaris poden rebre recompenses, en forma de tokens, per l’aportació de nous punts de subministrament d’Internet al mapa.

Plataforma per la Llengua destaca que incorporar el català a l’aplicació no només és una qüestió de responsabilitat social corporativa, sinó també una qüestió de respecte pels seus usuaris als territoris de parla catalana, una comunitat de més de deu milions de parlants.

🗺️ El català ja és la 19a llengua que s’incorpora a @wifimapapp, l’aplicació líder per detectar i connectar-se a xarxes wifi arreu del món i a un preu assequible

📲 Ja disponible a iOS, esperem que la versió #EnCatalà arribi els pròxims dies a Android

👉 https://t.co/cHBmw8uiQ9 pic.twitter.com/e4t3PzAG40

— Plataforma per la Llengua (@llenguacat) April 4, 2023

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua recorre al Suprem la decisió del TSJC d'excloure'ls del cas sobre el 25% de castellà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió