Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Picabaralla entre Jordà i Bonvehí per un comunicat del PDeCat a Agricultura: “Et recordo que formeu part d’aquest Govern”

|

- Publicitat -

El president del PDeCAT, David Bonvehí, ha difós via Twitter un comunicat per a explicar el posicionament de la formació sobre les “agressions a la ramaderia catalana” en relació “als fets dels darrers mesos, quan activistes han irromput en granges de vedells, porcs i conills”. “El Partit Demòcrata demana al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació que adapti ràpidament els mecanismes legals que estan a la seva disposició per protegir els ramaders que siguin víctimes d’accions il·legals d’activistes en les seves instal·lacions”, ha exigit públicament el PDeCAT.

Publicitat

Unes paraules que han encès la Consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, que ha assegurat a Bonvehí que “el Govern ja hi està treballant” i li ha retret que “estaria bé que t’informessis” abans de fer aquesta mena de comunicats. “Et recordo que formeu part d’aquest Govern”, ha etzibat la política d’Esquerra Republicana.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió