Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023
Edició 1953

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 30 de novembre del 2023

Picabaralla a la xarxa entre Roger Heredia i Fachín pel paper de Junqueras i ERC davant l’informe del Consell Europeu

|

- Publicitat -

La carta de Junqueras, els indults, i el postureig de Sánchez al Liceu segueix portant cua i enfronta sectors de l’independentisme. Aquest dimarts, la picabaralla ha arribat a la xarxa de la mà de Dante Fachín i el tertulià Roger Heredia. Fachín ha acusat el polèmic escrit del líder d’ERC d’ajudar el Gobierno “perquè pogués tapar l’hòstia europea amb l’acte del Liceu”. “Quina necessitat hi havia de salvar-li el cul a l’Estat?”, ha etzibat el periodista, fet que ha encès el conegut tertulià de TV3, el qual ha titllat Fachín de formar part de “l’independentisme valent a les xarxes” i d’estar “en una bombolla crispada”.

Publicitat

El comentari ha desembocat en una sèrie de piulades entre els dos protagonistes: D’una banda, Fachín es dirigeix a Heredia per defensar que demanar explicacions a un govern “és el més normal en una societat democràtica”, i de l’altra, Heredia fuig d’estudi i dona el mèrit de l’informe del Consell d’Europa a la senadora republicana Laura Castel.

Finalment, ha estat Fachín qui ha tingut l’última paraula: “No poso en dubte la feina de Castel”, però remarca que “és un fet” el que ha denunciat en un primer moment: “La carta de Junqueras ha fet possible que Sánchez anunciés els indults abans que la clatellada del Consell”.

Et pot interessar  Europa avisa Andorra que el judici contra l'activista Mendoza té "un efecte esgarrifós" en la defensa dels drets humans
Publicitat

Més notícies

Opinió