Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Peyu canta les quaranta al “Gobierno més progressista de la història”: “Amb aquestes quotes no quedarà cap autònom viu més enllà del 2024”

El copresentador de Bricoheores ha estat crític amb la política que socialistes i comuns han proposat pels treballadors autònoms

Redacció 15/01/2022

El copresentador del programa Bricoheroes de TV3, Lluís Jutglar, més conegut pel seu nom artístic, en Peyu, ha ironitzat amb els trams d’ingressos i quotes que en cas d’aprovar-se, els treballadors autònoms hauran de pagar a la Seguretat Social de 2023 a 2031.

En concret, ha estat crític amb què “el Gobierno més progressista de la història” hagi encarit la cotització, dificultant en un moment crític pel desenvolupament dels petits autònoms. Peyu ha apuntat que “el Gobierno més progressista de la història es podria haver estalviat 7 columnes en aquesta taula perquè amb aquestes quotes no quedarà cap autònom viu més enllà del 2024”.

“Aviam si estem de sort i torna a guanyar el PP” ha reblat, donant a entendre que preferia la política dels autònoms del partit blau, a la dels socialistes i comuns.