Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Pesarrodona insta a l’independentisme a tornar al carrer: “Sols si apretem ens escoltaran”

|

- Publicitat -

Jordi Pesarrodona, el regidor de Sant Joan de Vilatorrada que va ser imputat per un delicte d’odi per posar-se un nas de pallasso al costat d’un Guàrdia Civil, ha explicat la seva perspectiva sobre com hauria d’evolucionar el conflicte d’autodeterminació de Catalunya una piulada. En concret, ha enllaçat l’última editorial de La República.

El regidor inhabilitat injustament pel Primer d’Octubre ha insistit en el fet que “cal tornar als carrers”. D’aquesta manera, Pesarrodona, a més a més d’explicar la necessitat que els partits independentistes sàpiguen establir un full de ruta independentista i guanyador, ha reiterat que “ho hem de fer des del poble”. És a dir, que segons el seu parer, és necessari que el poble sigui un element de pressió, fins i tot valorant l’avenç que es fa en establir i fer realitat aquest full de ruta.

Pesarrodona ha expressat el seu inconformisme amb la situació existent. Més concretament ha dit: “sols si apretem ens escoltaran”. Hi ha conclòs amb una afirmació que no ha deixat espai per a l’ambigüitat. “La comoditat del mentrestant és vergonyant, tornem als carrers!” ha etzibat.

Et pot interessar  L'independentisme condemna la sentència contra Buch en veure-hi clarament "ànims de venjança"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió