Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Per què El Periódico publica el sou de Pilar Rahola i amaga el d’Empar Moliner?

Rahola, més propera al president Puigdemont cobra 52.000€ per temporada, i Moliner, més propera a Junqueras i ERC, en cobra 44.000€

|

- Publicitat -

Malgrat que a la web de transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) apareixen -un al costat de l’altre- els sous de Pilar Rahola i Empar Moliner, ‘El Periódico’ només és fixa en la periodista propera al president Puigdemont.

Publicitat

Pilar Rahola i Empar Moliner són dues de les cares mediàtiques més presents als mitjans de comunicació catalans. Rahola compagina la seva presència al programa ‘Tot es Mou’ de TV3 amb l’aparició setmanal al ‘Preguntes Freqüents’ (en ser un programa de productora, el que cobren els tertulians no apareix al web de transparència) i Empar Moliner participa també al ‘Tot es Mou’ i al programa de Catalunya Ràdio, ‘Catalunya Migdia’, pel qual cobra 27.600€ per temporada.

El sectarisme de ‘El Periódico’ al descobert

Segons ha comprovat La República, els sous de Rahola i Moliner per la seva participació al programa ‘Tot es Mou’ estan publicats un darrere l’altre. La primera, més propera al president Puigdemont cobra 52.000€ per temporada, i la segona, més propera a Junqueras i ERC, en cobra 44.000€.

Per transparència, estaria bé que les productores que reben diners públics publiquessin el que paguen als seus tertulians i no té cap lògica que uns sous siguin públics i altres no. Així com tampoc s’entén perquè l’arruïnada capçalera del Grup Zeta es fixa només en un d’ells.

 

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió