Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023
Edició 1895

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 03 de octubre del 2023

Unes 4.000 persones es manifesten a Perpinyà contra la reforma de les pensions

Aquesta és la catorzena manifestació que es realitza a Perpinyà contra la reforma de les pensions

|

- Publicitat -

Ahir dimarts (6 de juny) al matí, la capital de la Catalunya Nord va tornar a acollir una manifestació contra la reforma de les pensions impulsada pel govern de Macron. Segons els sindicats, la mobilització va aplegar unes 4.000 persones. La prefectura dels Pirineus Orientals comptabilitza uns 2.000 manifestants.

Publicitat

Aquesta és la catorzena manifestació que es realitza a Perpinyà per aquest mateix motiu. La primera va ser el 19 de gener d’enguany. No està clar quina és la que ha aplegat un major nombre de manifestants. Segons els sindicats hauria estat la del 7 de març, que hauria concentrat unes 30.000 persones. La prefectura, però, va dir aleshores que només n’hi havia hagut 11.000. Segons les dades policials, la més multitudinària hauria estat la del 31 de gener, amb 14.000 persones. Aleshores els sindicats van parlar d’uns 20.000 manifestants.

La mobilització d’ahir hauria estat una de les més migrades. El fet que ja hagi estat promulgada la llei que rebaixa l’edat de jubilació pot haver fet que una part de la ciutadania ja hagi donat la lluita per perduda. Alhora, el gran número de concentracions similars en pocs mesos també podria haver suposat un desgast entre els treballadors. La manifestació d’ahir va acabar al migdia sense cap mena d’incident.

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Opinió

Editorial