Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023
Edició 1892

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 30 de setembre del 2023

[Vídeo] Controvèrsia per un ball eròtic a la sala de plens de Bonrepòs i Mirambell

|

- Publicitat -

Dijous passat, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Bonrepòs i Mirambell va celebrar la seva III Gala del Comerç, un esdeveniment per promocionar les compres a escala local i dinamitzar l’activitat econòmica del municipi.

Publicitat

L’escenari escollit per a l’ocasió va ser el saló de plens de l’Ajuntament mateix, amb capacitat per a més d’un centenar de persones, encara que realment l’acte va tenir lloc a porta tancada i amb una retransmissió en directe a través de les xarxes socials. Seguint la tradició d’anys anteriors, la gala va arrencar amb un espectacle artístic a manera de benvinguda i, aquest cop, la performance escollida va ser una sessió de pole dance.

El Pole Dance és una forma d’art escènica, una combinació de dansa i gimnàstica. Es tracta de ballar sensualment amb una barra vertical i s’utilitza amb freqüència en clubs de striptease.

Tal com explica ValenciaPlaza, des de Compromís han descrit l’actuació com “repugnant”. L’agrupació valencianista, que sosté al Partit Socialista amb un pacte de governabilitat, recordar que Bonrepòs i Mirambell forma part voluntàriament de la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, una condició que l’obliga a complir amb una sèrie de normes emeses des de la Conselleria d’Igualtat. Entre elles, no permetre que s’utilitzi el cos sexualitzat de la dona en campanyes publicitàries o amb la intenció de vendre algun producte.

Et pot interessar  L'Horta Teatre del País Valencià, Premi Nacional d'Arts Escèniques per l'Art i la Joventut del 2023
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió