Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Un regidor valencià del PSOE diu que Álvarez de Toledo “té un piu amb collons travessat a la gola”

El PP demana la seva dimissió i ell respon: “Quan aquesta dona maltracta a les víctimes de gènere i nega el ‘no és no’, callen com rates”

Redacció 13/12/2019
Primer pla de la candidata del PPC Cayetana Álvarez de Toledo la nit electoral del 28-A (Horitzontal)

El regidor valencià del PSOE del poble d’Ador, a València, Àngel Mascarell, ha esborrat una publicació al seu Facebook on feia broma sobre la fisonomia del coll de la popular Cayetana Álvarez de Toledo, cap de llista del PP a Barcelona i dona de confiança de Pablo Casado, ara portaveu dels populars al Congreso.

Mascarell escrivia: “Bona nit. Sóc l’ÚNIC que veu que AQUESTA senyora te 1 piu amb collons i tot entravessat a la gola?” Cal dir que ‘piu’ serveix per a referir-se, de manera col·loquial, a un fal·lus.

El responsable de cultura d’Ador ha encès la ràbia dels populars que de seguida han demanat la seva dimissió. Lluny de fer-se petit, Mascarell ha recordat que també a través del seu Facebook que els populars “tenen la pell molt fina i volen polèmica per promocionar-se políticament, que és l’única cosa que busquen. A ells el poble els importa una merda”. I insistia: “Ara quan aquesta dona maltracta a les víctimes de gènere, quan nega el ‘no és no’, callen com rates”.