Divendres, 27 de novembre de 2020 - Edició 855
La República

El viral vídeo de pell de gallina d’unes estudiants valencianes que defensa el català

Amor sincer per la llengua i la cultura. Un sentiment sovint difícil d’expressar i especialment al País Valencià, on el blaverisme, l’unionisme espanyol i l’estigmatització del valencià com una llengua […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 04/01/2019

Amor sincer per la llengua i la cultura. Un sentiment sovint difícil d’expressar i especialment al País Valencià, on el blaverisme, l’unionisme espanyol i l’estigmatització del valencià com una llengua “aldeana” ha fet molt mal.

Però quan la força i l’estima dels seus parlants és tan profunda i sincera, la llengua sobreviu. Amb aquesta premissa intrínseca, la Marta Pla i la Paula Mestre, alumnes de segon de Periodisme i de Comunicació Audiovisual de València i Castelló, han publicat aquest vídeo que s’ha fet viral.

I és que és tota una perla que amb imaginació i sense pressupost aconsegueix seduir el cor dels catalanoparlants d’arreu dels Països Catalans. Per aquest motiu, la peça audiovisual s’ha fet viral. El vídeo es titula “Estima-la” i és tota una declaració de principis d’unes noies amb talent i empenta.

Relacionats