Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Més per Menorca anuncia una campanya “positiva, alegre i propera”

"Les persones primer" és el lema escollit pels sobiranistes menorquins

|

- Publicitat -

Els candidats i candidates de Més per Menorca a liderar el Consell i el Parlament han donat el tret de sortida a la campanya electoral a Maó, amb la presentació d’un mural que simbolitza les seves propostes. Josep Juaneda, Josep Castells, Noemí García i Joana Gomila han anunciat una campanya “positiva, alegre i propera”, mitjançant la qual volen transmetre també “sinceritat i proximitat”.

Publicitat

“Concretarem i quantificarem al màxim les nostres propostes perquè es puguin començar a aplicar des de l’endemà de les eleccions”, ha assegurat el candidat a presidir el Consell, Josep Juaneda, qui ha revelat que el disseny de la campanya “fresc, creatiu i modern” l’han fet expressament per a Més per Menorca “un equip de joves dissenyadors que elaboren ítems exclusius, immediats, sorprenents i singulars”.

Sobre el mural de campanya, que ha substituït la tradicional enganxada de cartells, el candidat a número 1 al Parlament, Josep Castells, ha explicat que ha estat dissenyat per Miguel Carretón, “un il·lustrador de prestigi que ha vingut a viure a Menorca” i que representa “la Menorca que volem”. Castells ha descrit aquesta illa desitjada per Més amb una sèrie d’atributs que s’han convertit en els eixos de la campanya: “una Menorca amb una economia diversificada per superar el monocultiu turístic, amb una educació, sanitat, transport i habitatge com a serveis públics que funcionin; amb un impuls a les renovables per aturar el canvi climàtic; amb límits al turisme per protegir l’illa” i “amb decisions preses des de Menorca» perquè en política, ha dit, «les persones són el primer”.

“Les persones primer” és, precisament, el lema escollit pels sobiranistes menorquins, ja que segons que han explicat, reflecteix la seva manera d’entendre la política: a prop de la gent, amb sinceritat, positivitat i, sobretot, amb propostes reals.

Et pot interessar  Ara Eivissa vol que es destini a usos socials un hotel de luxe públic per a militars
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió