Dimecres, 27 de maig de 2020 - Edició 671
La República

Sánchez va paralitzar les tasques de recerca d’un desaparegut a Mallorca per fer un vol per l’illa

Tot i només enlairar-se 25 minuts, el president espanyol va fer que l’helicòpter de la Guardia Civil estigués aturat fins a 3 hores perquè va arribar tard

Gerard Sesé
Gerard Sesé 26/01/2020

El temporal Glòria ha dessolat bona part del litoral dels Països Catalans. L’inici d’aquesta tempesta hivernal va afectar el sud del País Valencià i les Illes Balears fins, un parell de dies més tard, afectar de ple al Principat.

Després d’un silenci pronunciat del president del Gobierno, Pedro Sánchez, finalment el cap de l’executiu espanyol va viatjar fins a les zones més afectades.

Durant la seva visita a Mallorca, el mandatari socialista va fer un vol de reconeixement amb un helicòpter de la Guarda Civil. Una aeronau que s’estava fent servir per localitzar un jove de 34 anys, David Cabrera, que va desaparèixer en el torrent de Na Mora, al nord de Mallorca, mentre practicava barranquisme amb un amic.

Resulta que tal com expliquen diferents mitjans espanyols com l’ABC o VozPopuli, l’helicòpter anomenat “El Cuco” va interrompre les seves tasques d’emergència per a poder fer el vol del socialista. És més, tot i que la volta aèria va durar 25 minuts, l’aeronau va estar inutilitzada fins a 3 hores per culpa del retard del president Sánchez en arribar a l’illa.

Relacionats