Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023
Edició 1891

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de setembre del 2023

MÉS censura la negligència del govern espanyol i demana la intervenció de Madrid per protegir la salut de la resta de territoris

|

- Publicitat -

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al parlament, Josep Ferrà, ha reprovat avui la “negligent actuació” del govern espanyol per combatre la COVID-19 a la Comunitat de Madrid “posant en risc la salut de la resta de territoris”. Segons Ferrà, la inacció de l’executiu de Pedro Sánchez només respon a “un tacticisme polític” i “és insostenible”. En aquest sentit ha censurat el que considera com una “negligència greu” i ha exigit actuar. “L’Estat disposa dels mitjans i instruments per poder actuar. Si no ho fan seran còmplices”, ha dit el diputat ecosobiranista.

Publicitat

 

En aquest context, Josep Ferrà ha demanat “quantes vides valen un referèndum?” en al·lusió a l’aplicació de l’article 155 a Catalunya. “Si en el passat es vas intervenir ens demanam perquè ara no ha fan després de diferents episodis desafiants per part de Madrid”. Ferrà també ha defensat que “només des de solucions coordinades i cooperades podrem superar la COVID”.

 

Durant l’habitual roda de premsa dels dilluns, Josep Ferra també ha avançat la compareixença davant la comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial de la Plataforma contra l’Ampliació de l’Aeroport de Palma tal d’explicar el seu punt de vista i posicionament respecte a aquests projectes. La compareixença serà a petició de MÉS. “Amb la plataforma compartit molts aspectes i volem que amb la seva presència el debat arribi més enllà del Parlament”.

 

 

 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió