Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Mallorca posa límit al creixement de places turístiques 

El Consell de Mallorca ha eliminat 17.000 places turístiques, mitjançant una modificació del Pla Territorial Insular

|

- Publicitat -

Passa endavant pel decreixement turístic a les Illes Balears. El Consell de Mallorca ha aprovat limitar el creixement de places turístiques a l’illa, segons ha avançat IB3. D’aquesta manera, s’ha eliminat la borsa de 17.000 places que estaven paralitzades amb una modificació al Pla Territorial de l’illa. Amb aquesta decisió s’impossibilita la creació de nous hotels o de places de lloguer vacacional.

Publicitat

“Aquesta modificació del PTM és bona per Mallorca, perquè eliminam totes les places turístiques que hi ha a la borsa”, ha manifestat el conseller de Mobilitat, Iván Sevillana. La mesura ha tirat endavant amb els vots dels partits de l’esquerra, que conformen el pacte de govern.

Actualment, Mallorca disposa de més de 400.000 places. La modificació obeeix a les recomanacions de la Comissió de Medi Ambient, que va instar el Consell a paralitzar la concessió de noves places turístiques a les zones més saturades.

Et pot interessar  Les condicions que Vox podria demanar a canvi d'investir Marga Prohens (PP) al Parlament de les Balears
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió