Divendres, 27 de novembre de 2020 - Edició 855
La República

La plataforma valenciana ‘Per un finançament just’ viatja a Palma per dissenyar una estratègia comuna amb les Illes

La reivindicació de la reforma del sistema de finançament autonòmic crea una aliança entre representants polítics, sindicals i de l’àmbit econòmic del dos territoris

Avatar
Redacció Balears 01/05/2018

La plataforma valenciana ‘Per un finançament just’, que integra sindicats, partits polítics i empresaris, viatja aquest divendres a Palma de Mallorca per reunir-se amb els seus homòlegs de les Illes Balears, la plataforma ‘Uneix-te per un bon finançament’. La jornada de treball té com a objectiu “teixir aliances territorials i dissenyar una estratègia comuna de reivindicació per la reforma del sistema de finançament autonòmic”, segons que ha informat la coalició Compromís, membre de la plataforma valenciana. La comitiva valenciana estarà formada pel secretari general de UGT-PV, Ismael Sáez, el secretari general de CCOO-PV, Arturo León, i representants de partits polítics; José Muñoz (PSPV), Àgueda Micó (Compromís) i Ferran Martínez i David Torres (Podem).

La jornada començarà a les 11 hores amb una roda de premsa en la seu de CC.OO de Palma de Mallorca. En acabar, es durà a terme una reunió de treball entre els integrants de les dues plataformes “per crear un front comú que reivindiqui la necessitat de tots els territoris a tenir un finançament just davant el govern central”.

 

Reunió amb Francina Armengol i membres del Govern balear

 

A continuació, ambdues plataformes es reuniran amb la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, la vicepresidenta i consellera d’Innovació, Investigació i Turisme, Isabel Sabaté, i la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, a la seu del Govern de les Illes Balears.

 

A les 17 hores se celebrarà un acte sobre finançament autonòmic que tindrà lloc a la seu de la UGT de Mallorca, en què participaran representants de les dues plataformes, així com el president del Cercle d’Economia de Mallorca, Adreu Rotge

Relacionats