Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

Jovent Republicà presenta les propostes que incorporarà al programa electoral de Més per Mallorca

|

- Publicitat -

La branca juvenil d’Esquerra Republicana de Catalunya a Mallorca, Jovent Republicà, va fer públiques ahir divendres la vintena de propostes que s’incorporaran al programa electoral de Més per Mallorca per les eleccions al Parlament de les Illes Balears i al Consell de Mallorca, previstes el maig de 2023.

Publicitat

La formació ha aconseguit que la veu dels joves formi part del programa a través de diferents punts que incideixen sobre aspectes com ara la promoció de la llengua catalana en àmbits com la Universitat o la cultura, l’accés a un habitatge digne, les condicions laborals dels treballadors del sector turístic, la salut mental del jovent o la dignificació i l’impuls de la pagesia. També posen en relleu la importància d’estudiar la viabilitat de la renda bàsica universal, limitar l’activitat de les empreses de treball temporal, facilitar l’accés i la tinença de la terra amb préstecs públics o combatre la ludopatia i les cases d’apostes.

Entre les propostes presentades, han volgut destacar la creació de les ‘Beques Fuster‘, que beneficiarien l’alumnat de la UIB que vulgui fer un curs en alguna universitat dels Països Catalans. «Feim feina per incidir. Incidim per transformar la realitat que viu el nostre país, una realitat duríssima contra els joves que no podem desenvolupar un projecte de vida a ca nostra» ha declarat Josep Prohens, portaveu de l’organització.

Et pot interessar  MÉS per Mallorca assegura que Vox és qui realment governa en política lingüística a les Balears: "Marga Prohens és el braç executor"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió