Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Calvet i el seus homòlegs balears reclamen integrar les Illes al corredor mediterrani a través de les autopistes del mar

|

- Publicitat -

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i els seus homòlegs al govern balear han demanat que s’integrin les Illes Balears al corredor mediterrani a través de les “autopistes del mar”. Segons ha indicat Calvet, aquest és un concepte que ambdós governs “comparteixen” i “defensen”. “Els llaços que ens agermanen s’expressen a través d’aquestes infraestructures”, ha dit Calvet durant la seva reunió amb un dels seus homòlegs al govern balear, Marc Pons. Pel que fa a l’aeroport, ambdós consellers han reclamat una gestió individualitzada, ja que consideren que és la “millora manera” de “posar les infraestructures al servei de les persones i de ‘l’economia”. En la seva reunió amb el conseller de Medi Ambient del govern balear, Vicenç Vidal, ambdós consellers han compartit “estratègies comunes” sobre la “gestió” del litoral, per exemple, mostrant la seva negativa al fet que s’efectuïn prospeccions petrolieres a la costa mediterrània. També s’han emplaçat a continuar treballant en la gestió de residus.

Publicitat

Calvet ha finalitzat aquest divendres la seva visita oficial a les Illes Balears, on s’ha reunit amb els seus homòlegs del govern balear amb l’objectiu d’abordar qüestions relacionades amb les infraestructures portuàries i aeroportuaris, l’habitatge o la sostenibilitat amb els seus homòlegs.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió