Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

El Pi se suma a la proposta de Més per Mallorca de crear una policia pròpia de les Balears

Des del seu punt de vista, això serviria per solucionar la manca d'agents de Guàrdia Civil i Policia Nacional

|

- Publicitat -

Josep Melià, candidat d’El Pi-Proposta per les Illes Balears a presidir el Govern, va reclamar ahir la creació d’un cos de policia propi de les Illes Balears “així com està previst a l’Estatut d’Autonomia”. Des del seu punt de vista, això serviria per solucionar la manca d’agents de Guàrdia Civil i Policia Nacional, que eviten aquesta destinació pels problemes associats a la insularitat.

Publicitat

Segons Melià “hi ha una sensació d’inseguretat, no només per delinqüència, sinó per incivisme, i cal implantar mesures per eliminar aquesta situació”. Des del seu punt de vista, la manca d’efectius de les policies estatals es deu al fet que “molts de funcionaris no volen venir a les Illes Balears pel preu de l’habitatge i pel cost de la vida, i això reforça la proposta d’El Pi de la creació d’una policia autonòmica de les Illes Balears”.

Així, doncs, El Pi se suma la proposta de Més per Mallorca de creació del Cos de Guàrdia anunciada a principis del mes d’abril. Ahir mateix La República va publicar una entrevista amb el candidat de Més per Mallorca, Lluís Apesteguia, en la qual també s’hi tractava la qüestió.

Et pot interessar  Acusen IB3 d'estructurar el debat electoral segons els interessos d'Armengol
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió