Edició 2151

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 15 de juny del 2024
Edició 2151

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 15 de juny del 2024

El Partit Socialdemòcrata d’Andorra creu que l’habitatge ha estat la principal “frustració” de la legislatura

|

- Publicitat -

Segons informa el Periòdic d’Andorra, Pere López, president del Partit Socialdemòcrata, va explicar ahir en un berenar informal amb la premsa que l’habitatge és la principal “frustració” de la legislatura. En aquest sentit, va explicar que la seva formació havia “aportat bones propostes i molt concretes”, però que des de la majoria que sosté el Govern “ni tan sols se’ns ha volgut escoltar”: “sempre ens hem trobat al davant un mur”. Argumenten també que “és evident que la situació és molt, molt pitjor ara que a l’inici de la legislatura”.

Publicitat

Dins del seu balanç de la legislatura, Pere López va ressaltar la sentència del Tribunal Constitucional sorgida a partir d’un recurs entrat pel seu grup parlamentari. Aquesta sentència considerava discriminatòria la diferenciació entre matrimoni canònic i casament civil.

De cara a les eleccions andorranes del 2 d’abril, els socialdemòcrates estan treballant per anar en coalició amb Progressistes-SDP per poder confeccionar llistes a la majoria de parròquies, per bé que els resultarà complicat fer-ho a la Massana i a Canillo: “El nostre objectiu no és ser sí o sí a les set parròquies, sinó tancar llistes competitives en aquelles que sabem que podem guanyar amb una proposta realista”

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut