Divendres, 23 d'octubre de 2020 - Edició 819
La República

Onze menors detinguts per agressió i abús sexual d’una noia a Tarragona

Onze menors van ser detinguts la setmana passada a Tarragona com a presumptes autors d’agressió i abús sexual sobre una altra menor, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. Els fets […]

Avatar
Agències 01/04/2019

Onze menors van ser detinguts la setmana passada a Tarragona com a presumptes autors d’agressió i abús sexual sobre una altra menor, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra. Els fets van tenir lloc el 19 de març i les detencions el 28. Tant els detinguts com la víctima serien menors estrangers no acompanyats, segons publica el mitjà digital tarragoní ‘Porta enrere’, en un extrem sobre el qual la policia no informa. A deu dels onze dels detinguts se’ls atribueixen delictes d’abús sexual. La detenció sobre aquests va quedar sense efecte. A l’onzè se li atribueix delicte d’agressió sexual. Aquest menor va passar a mans de la Fiscalia.

Segons el mitjà tarragoní, els detinguts son joves tutelats que resideixen al centre d’acollida de la Mercè de Tarragona. També explica que s’haurien aprofitat de la menor quan es trobava sota els efectes de l’alcohol i les drogues al parc de l’Amfiteatre. Les detencions haurien tingut lloc després de la denúncia de la víctima.

 

 

Relacionats