Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Nou escàndol per la manca de democràcia interna a Cs: el segon classificat en les primàries de Múrcia els denuncia per frau

El militant de Ciudadanos que va quedar en segon lloc en les eleccions primàries de la formació taronja a la Regió de Múrcia, Leonardo Pérez, ha presentat una denúncia a […]

Agències 25/04/2019
Leonardo Pérez, en una imatge d'arxiu

El militant de Ciudadanos que va quedar en segon lloc en les eleccions primàries de la formació taronja a la Regió de Múrcia, Leonardo Pérez, ha presentat una denúncia a la Policia Nacional per un presumpte delicte de frau en el procés electoral que hauria afavorit la guanyadora, Isabel Franco.

En concret, Pérez ha presentat una denúncia per les “irregularitats” que ha detectat la seva candidatura, i ha adjuntat l’informe pericial que reflecteix que un 43 per cent dels vots rebuts per Franco procediria de connexions a Internet de fora de la Regió de Múrcia segons les adreces IP (Internet Protocol).

La candidatura de Pérez ha posat aquestes presumptes irregularitats en coneixement de la Policia Nacional, en considerar que aquest informe pericial és una “evidència” i no es podia quedar “en un calaix”. La Plataforma d’Afectats per les Primàries de Cs continua treballant per preparar una querella a nivell nacional.

Cal recordar que Franco va obtenir 599 vots, el 43 per cent procedirien de fora de la Regió en funció d’aquest informe pericial; mentre que Pérez va obtenir 237 vots en aquests comicis.