Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Nogueras lamenta que el Gobierno només ofereix a Catalunya “el pacte de la fam”

La portaveu de Junts ha condemnat que es prioritzi “la unidad de España” al benestar dels ciutadans catalans

Redacció 25/11/2021
Míriam Nogueras en una intervenció al Congreso

La portaveu de Junts per Catalunya al Congreso, Míriam Nogueras, ha mostrat la seva oposició als pressupostos generals de l’Estat.

Nogueras ha lamentat que, independentment de qui governi a Espanya, el pacte que ofereix el Gobierno a Catalunya, és “el pacte de la fam”. Ha estat crítica que “hem passat de tenir la independència a la punta dels dits a treure pit perquè ens fan cas els del 155 que ens han empresonat i enviat a l’exili”.

“No té cap sentit seguir aguantant com ens humilien a canvi de res. No té cap sentit seguir parlant als ciutadans de promeses que sabem que vostès mai compliran. No té cap sentit que el catalanisme segueixi aprovant uns pressupostos que vostès no paguen”. Així, Nogueras ha estat crítica amb què no es tingui en compte el benestar dels ciutadans de Catalunya.

La portaveu de Junts ha conclòs amb contundència. “Regalant l’estabilitat a l’Estat espanyol no hi haurà mai independència. I sense independència no hi haurà mai ni progrés digne pels nostres fills” ha reblat.