Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

Neix ‘Apunts de Llengua’, el nou portal d’À Punt per a l’aprenentatge del valencià

La consellera d’Educació de la Generalitat Valenciana reivindica la importància de “disposar de potents plataformes multimèdia” per potenciar la llengua pròpia

Redacció 22/02/2023
Apunts de Llengua, el nou portal d'À Punt per a l'aprenentatge del valencià.

La consellera d’Educació de la Generalitat Valenciana, Raquel Tamarit, i la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, Mar Iglesias, han presentat el nou portal Apunts de Llengua, una eina útil que conté recursos digitals, audiovisuals i radiofònics per a aprendre valencià.

“Totes les societats que s’estimen la llengua pròpia compten amb recursos facilitadors per a potenciar aquesta llengua. Si el sistema educatiu o tindre una tele i una ràdio públiques en valencià són fonamentals, disposar de potents plataformes multimèdia d’aprenentatge complementàries com ‘Apunts de llengua’, també”, ha reivindicat la consellera, coincidint amb el Dia de la Llengua Materna.

Com expliquen des d’À Punt, l’usuari del portal pot triar un nivell de llengua catalana: principiant (A1 i A2), intermedi (B1 i B2) i superior (C1 i C2). En cadascun, hi ha activitats de gramàtica, vocabulari, la comprensió i una prova de nivell. A més de brindar recursos audiovisuals, Apunts de Llengua permet fer activitats digitals autocorrectives, proves diagnòstiques i activitats lúdiques.