Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Música en Miniatura, el nou festival familiar en català de les Balears

La Direcció General de Política Lingüística vol apropar el català a les famílies de les illes

Redacció 09/12/2022

El festival familiar Música en Miniatura arriba a les Illes Balears aquest dissabte 10 de desembre. Es tracta d’una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística que té com a objectiu apropar la llengua catalana a les famílies de les illes i, especialment, als més petits de la casa. Tot a través d’una proposta lúdica i cultural que portarà als diferents escenaris grups musicals que cantaran íntegrament en català.

L’esdeveniment s’inaugurarà demà dissabte amb l’actuació del grup Mel i Sucre a Ciutadella, en concret a Can Saura a les 12.30h. El mateix grup viatjarà diumenge cap a Menorca i tornarar a tocar a les 12h al Claustre de Maó. D’aquesta manera, el públic familiar de les dues illes tindran l’oportunitat de gaudir de l’espectacle.

La setmana següent arribarà el grup Trencaclosques, que tocarà divendres 16a les 18.30h a l’Auditori del Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni de Portmany. L’endemà, a les 12h, l’Auditori Caló de s’Oli de Sant Josep de sa Talaia acollirà el concert d’Astronautes Estrellats.

També el dissabte 17 a les 12h es farà una actuació del conjunt Jan i el Follent del Vent a la Biblioteca de Can Sales, a Palma. El dilluns 19 a les 17.30h serà el torn del grup La Fada Despistada a la Biblioteca Municipal de sa Pobla. Està previst que el festival aculli també un concert a Formentera tot i que la data està pendent de confirmació.