Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Mossos independentistes alerten dels “infiltrats” de la policia espanyola que “buscaran sabotejar” el 21-D

El col·lectiu de Mossos sobiranistes, ‘Mossos Guilleries’, ha difós un comunicat per fer una crida a “aïllar a tots aquells (molts d’ells, infiltrats de les Forces i Cossos de Seguretat […]

Redacció
Redacció 19/12/2018
Logo de 'Mossos Guilleries'

El col·lectiu de Mossos sobiranistes, ‘Mossos Guilleries’, ha difós un comunicat per fer una crida a “aïllar a tots aquells (molts d’ells, infiltrats de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat) que buscaran sabotejar els actes de protesta pacífica que s’hagin convocat” de cara al 21-D. “Estiguem atents”, demanen.

En aquest sentit, davant l’allau d’accions previstes a Barcelona contra la celebració del Consell de Ministres l’aniversari de les eleccions imposades pel 155, demanen a tots els ciutadans que “es manifestin, reivindiquin i s’expressin com ha fet sempre el moviment independentista: amb fermesa, però de manera cívica i serena, com a millor resposta davant les provocacions de l’Estat”.

D’altra banda, el col·lectiu d’agents sobiranistes retreu al Gobierno del PSOE que s’hagi “alineat, en discurs i forma, amb l’extrema dreta i la caverna mediàtica que l’acompanya, i que pretenen la intervenció del nostre autogovern i el control, primer, de les nostres institucions, com el cos de Mossos d’Esquadra i, segon, la posterior dissolució amb una nova aplicació de l’article 155”.

“Un nou cop d’estat en tota regla”, etziben per alertar que “tot plegat no deixa de ser un parany de l’Estat al moviment independentista i al nostre Govern”. I afegeixen que “la mateixa tria de la Llotja de Mar no és casual” i que el lloc era “una de les darreres opcions en els informes de seguretat del Cos de Mossos d’Esquadra, institució competent en aquest àmbit”. També tenen paraules per “l’infame escrit” de la Fiscalia de l’Audiència Nacional on amenacen de perseguir judicialment els ciutadans que es manifestin.