Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Mor l’actor i dramaturg Manuel Veiga als 55 anys

L’actor i dramaturg Manuel Veiga (Barcelona, 1964) ha mort als 55 anys, tal com ha anunciat a través d’una piulada l’AADPC, qui ha lamentat la seva pèrdua i ha fet […]

Agències 08/01/2019
Joan Pera, Carme Sansa, Lluïsa Castell, Manuel Veiga i Georgina Latre, durant el rodatge de 'Vilafranca' / ACN
L’actor i dramaturg Manuel Veiga (Barcelona, 1964) ha mort als 55 anys, tal com ha anunciat a través d’una piulada l’AADPC, qui ha lamentat la seva pèrdua i ha fet extensiu el condol a familiars i amics. Llicenciat en Art Dramàtic per l’institut del Teatre de Barcelona, va treballar en diverses sèries de televisió com ara La República, Gavilanes, 23 F, el día más difícil del Rey, Hospital Central, El Comisario, entre d’altres. Dins el cinema va treballar amb directors com José Luis Cuerda a La educación de las hadas, Rosa Vergés a Tic-tac i Ventura Pons a La Rossa del Bar. La majoria dels seus treballs teatrals els va realitzar al TNC i va treballar sota la direcció de Sergi Belbel, Ramon Simó, Rafel Durán, Jordi Casanovas, entre d’altres.
L’AADPC ha explicat que Veiga serà traslladat aquest dimecres a dos quarts d’una del migdia al Tanatori de Sancho d’Àvila i la cerimònia de comiat serà dijous a dos quarts d’onze al mateix lloc.