Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Montesinos ataca a Sánchez i mostra l’estratègia de dues cares del PP

El vicepresident de comunicació del PP tira la pedra i amaga la mà contra el PSOE amb una voluntat electoralista de rerefons

Redacció
Redacció 10/08/2021
Pla del vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Montesinos, durant una roda de premsa a Màlaga

El vicesecretari de comunicació del Partido Popular, Pablo Montesinos, inicia una cursa amb l’extrema dreta per aconseguir els votants més ultres. Montesinos ha instat a Sánchez que “no s’oblidi de comunicar a la Unió Europea, que Ceuta també és frontera comunitària” i ha afirmat que s’ha de reforçar la presència dels cossos de defensa de l’Estat per assegurar la frontera amb el Marroc.

El diputat de Màlaga ha criticat al president del Gobierno per haver-se negat a informat a Casado sobre la recent crisi migratòria a la Ciutat de Ceuta. Montesinos ha dit que malgrat que Sánchez els va dir que en “els assumptes d’Estat treballarien junts”, després no va mantenir el compromís.

Montesinos ha afirmat que el Sánchez “només es dedica a insultar i atacar el Partido Popular, perquè està molt nerviós pels resultats de les enquestes i perquè hi ha un cicle en marxa”.

Amb aquestes declaracions el vicesecretari de comunicació del PP fa el doble joc: Primer proposa atacar el conflicte migratori fins al moment diplomàtic de la Ciutat de Ceuta a foc i flama; I alhora mostra “la mà estesa” del PP per tractar conjuntament els assumptes d’Estat, amb la finalitat de captivar els votants més dretans del PSOE.

Així mostra una actitud prèvia a les campanyes electorals en què comença la caça desesperada de votants intentant eixamplar el partit blau pels dos extrems.