Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024
Edició 2124

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 19 de maig del 2024

Més repercussions del cas Lluís Pasqual

La Kompanyia Lliure abaixa el teló fins la primavera del 2019

|

- Publicitat -

La Kompanyia Lliure del Teatre Lliure quedarà dissolta després de la dimissió de l’anterior director del teatre, Lluís Pasqual, que ha comportat la cancel·lació de l’obra ‘El sueño de la vida’, que havia d’interpretar sota la batuta de Pasqual.

Fonts del teatre han explicat a Europa Press que s’ha dissolt la companyia perquè es va signar el contracte amb Pasqual com a director, i el juny de 2019 expiraven els tres anys establerts: “El projecte queda parat a l’espera de la nova adreça”.

Publicitat

‘El sueño de la vida’ s’havia de representar entre el 7 i el 24 de març, però entre desembre i maig, la companyia havia d’estar ocupada pels assajos i funcions que tenia prevists a Barcelona i Madrid.

La formació interpretarà a finals d’aquest any ‘Àngels a Amèrica’, i tornarà a reunir-se temporalment el 2019 per la reposició de ‘El temps que estiguem junts’, ha explicat el teatre en un comunicat aquest dimecres.

La substituirà durant tres setmanes el muntatge ‘Lehman Trilogy’, una obra escrita el 2012 per Stefano Massini que, en paraules del director, Sergio Peris-Mencheta, és “una brillant crònica” de l’actualitat que ajuda a reflexionar sobre el fracàs del sistema.

“Té tot el potencial per convertir-se en un clàssic del teatre universal”, ha afegit Peris, que va adaptar aquesta obra en versió musical, i la va estrenar a l’agost al teatre Palau Valdés d’Avilés, per després fer temporada als Teatros del Canal de Madrid, amb “gran èxit de públic i de crítica”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut