Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023
Edició 1886

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 24 de setembre del 2023

Mercadona rep missatges catalanòfobs de clients que confonen l’etiquetatge en portuguès amb el català

"No hay que imponer una lengua", escriu una dona, enfadada amb l'empresa

|

- Publicitat -

Una nova mostra de catalanofòbia deixa retratat l’espanyolisme, fregant el ridícul. En les darreres hores s’han viralitzat a les xarxes socials les queixes que ha rebut ‘Mercadona’ per començar a etiquetar els seus productes en portuguès. Però que l’empresa del País Valencià es dirigeixi als seus clients en aquesta llengua no ha estat el problema, sinó que diverses persones l’han confós amb el català.

Publicitat

“Una cosa que note el miercoles que estuve fue que nos quieren imponer el catalan a la fuerza. La mayoria de los productos que compro, por que me encantan, como el arroz con pollo, el pisto y la parrillada de verduras, vienen ahora en catalan. Deberian de respetar. Estamos en andalucia. Y no hay que imponer una lengua”, els escrivia una dona que s’havia trobat productes etiquetats en portugués pensant-se que estaven en llengua catalana. I és que ‘Mercadona’ ni tan sols etiqueta els seus productes en català.

Un altre cas que s’ha viralitzat és el d’un noi que demana “poner lo de antes, solo en español” per una caixa de cereals etiquetada en castellà i portuguès.

Et pot interessar  "Esto es España": espanyolistes ataquen el camp de la UE Siurana el dia abans del debut de lliga
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió