Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Mentre una segona manifestació reclama la dimissió de Colau ella fa campanya a Alcorcón per Pablo Iglesias

Els manifestants denuncien que la seva mala gestió està ensorrant Barcelona i asseguren que continuaran sortint al carrer per exigir que plegui

Redacció
Redacció 01/05/2021
Un moment de la concentració contra la mala gestió d'Ada Colau.

Segona manifestació en 15 dies contra la mala gestió de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. La convocatòria d’aquest dissabte 1 de maig era a dos quarts de set als Jardinets de Gràcia, des d’on els manifestants han baixat passeig de Gràcia avall amb pancartes on es podien llegir eslògans com “Heu destrossat i arruïnat Barcelona. Dimissió ja! Fora Colau. Recuperem Barcelona”. Després de la lectura d’un manifest davant de la Casa Batlló s’ha donat l’acte per acabat. Però no ha estat l’últim. Els seus promotors adverteixen que això tan sols acaba de començar i pensen continuar mobilitzant-se per exigir la dimissió de l’alcaldessa.

 

Mentrestant, Ada Colau, estava fent campanya a Alcorcón per Pablo Iglesias. La política madrilenya l’atrau molt, segurament més del que passi a la capital catalana, que amb la seva mala gestió viu una degradació a marxes forçades.