Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Marichalar denuncia que els Mossos el van “intentar matar”

Assegura que, a més, el van "torturar"

|

- Publicitat -

Aquestes greus declaracions han estat fetes per l’aristòcrata en una entrevista a El Español publicada aquest diumenge. L’extensa entrevista explica els posicionaments de Marichalar, que coincideixen “al 90%” amb Vox. Entre les seves controvertides opinions, explica que troba una salvatjada que es pugui treure a Franco del Valle de los Caídos, ja que ningú pensaria a treure a Stalin del Kremlin. També creu que Gibraltar va ser ocupat de forma covarda i pirata per part d’Anglaterra fa 300 anys.

Publicitat

El delirat relat que és l’entrevista a l’aventurer i aristòcrata, arriba al seu clímax en narrar la detenció el 26 d’octubre de 2017 per part dels Mossos d’Esquadra a la plaça sant Jaume. Marichalar explica que en ser detingut el van portar al vestíbul del Palau de la Generalitat i allà el van agredir, fins a treure’l del camp de visió de les càmeres de seguretat i segons ell injectar-li adrenalina als dits grossos d’ambdues mans, per tal de matar-lo d’un atac de cor. Segons la seva versió, assegura que mentre ho feien no parava de demanar socors, fins al punt que un parell de secretaries el van estar mirant espantades. En paraules seves: “Em van ficar a dins, i en ser fora de pla, em van torturar i intentar assassinar”. Uns greus fets que assegura ha denunciat davant de la Comissió de Drets Humans a Ginebra. L’aristòcrata també denúncia que el vídeo de la seva detenció ha estat ocultat per les grans agències i cadenes de comunicació de l’Estat.

D’altra banda també ha explicat com el dijous, quan anava cap a l’acte de Vox a Girona, els CDR es van organitzar per tal de donar-li caça, ha declarat que li van tirar vasos de vi i clavar coces quan estava a terra, en trobar-lo pels carrers de Girona. Per últim i preguntat pels presos polítics, assegura que tenen una mala mirada i ell mai els hi donaria feina. En aquest sentit creu que l’article 155 s’hauria d’haver aplicat fa 15 anys.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió