Dilluns, 20 de març de 2023 - Edició 1698
La República

Marca Espanya: positiu en cocaïna i amfetamines el pilot de la DGT que va estavellar-se amb l’helicòpter

El pilot és consumidor habitual de cocaïna i en el control va evidenciar-se que n’havia estat consumint abans d’enlairar-se

Redacció 07/03/2023
Imatge de l'helicòpter de la DGT accidentat. Foto: @mysteryorigin via Twitter

El pilot de la Direcció General de Trànsit (DGT) que el passat diumenge, 5 de març, va estavellar-se amb l’helicòpter amb què controlava el trànsit ha donat positiu en dues drogues diferents, cocaïna i amfetamines, tot just després d’haver tingut l’accident. Segons relaten fonts coneixedores del cas, el pilot estava realitzant una maniobra d‘aterratge d’emergència, però alguna cosa en l’operació va fallar i va acabar tombant l’helicòpter a terra.

L’home va resultar il·lès malgrat el xoc, i com que no tenia ferides, va intentar fugir del lloc de l’accident pel seu propi peu abans que el detinguessin i el sotmetessin a una prova de detecció de drogues. No obstant això, el seu acompanyant, que és un pilot de càmera, sí que va patir ferides lleus, segons El Periódico.

Tot i que el pilot, aprofitant que l’equip sanitari l’havia atès, va abandonar el lloc dels fets per evitar els controls de la Guàrdia Civil, aquesta finalment va localitzar-lo i van sotmetre’l a les proves. Fonts policials han confirmat a l’ABC que el pilot és consumidor habitual de cocaïna i en el control va evidenciar-se que “anava drogat fins al capdamunt“.