Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

Maragall denuncia una “operació” per impulsar Trias com la de “fa quatre anys”

Per Maragall, aquesta operació “la vam veure fa quatre anys i la tornem a veure amb altres protagonistes en la mateixa direcció”

Redacció 16/01/2023
L'alcaldable d'ERC a Barcelona, Ernest Maragall Data de publicació: dissabte 17 de desembre del 2022, 14:54 Localització: Barcelona Autor: ERC

El candidat d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, ha valorat avui l’enquesta publicada per La Vanguardia el passat cap de setmana segons la qual la candidatura de Xavier Trias obtindria 12 regidors i quedaria en primera posició a les eleccions municipals a la capital catalana. Segons aquesta mateixa enquesta del diari del Grup Godó, ERC perdria la meitat dels regidors i quedaria en quarta posició, la qual cosa difereix molt dels resultats de les anteriors eleccions en les quals Maragall va resultar vencedor.

Segons Maragall, es tracta “d’una operació dirigida i perfectament descriptible”. Pel candidat, aquesta operació “la vam veure fa quatre anys i la tornem a veure amb altres protagonistes en la mateixa direcció: amb l’afany de controlar i dirigir el que passa a la ciutat”. Amb aquestes declaracions Maragall ha fet referència l’aposta de l’establishment barceloní per la candidatura de Manuel Valls, que es va concretar amb l’impediment del republicà d’accedir a l’alcaldia, ja que Valls va acabar donant suport a Colau.