Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Maragall critica que el govern de Colau té “molta ideologia i quasi cap resultat”

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha carregat aquest dissabte al matí contra el govern d’Ada Colau per tenir “molta ideologia i quasi cap resultat”. Una crítica […]

Avatar
Agències 06/04/2019
Primer pla del candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, conversant amb dos ciclistes. Imatge publicada el 6 d'abril del 2019 (horitzontal)

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha carregat aquest dissabte al matí contra el govern d’Ada Colau per tenir “molta ideologia i quasi cap resultat”. Una crítica que ha contraposat al “govern de transformació i nítidament republicà” que planteja ERC i que “sabrà defensar la dignitat i l’equitat d’arreu de la ciutat”. En aquest sentit, Maragall, que aquest dissabte ha participat d’alguna de les dotze parades d’ERC als deu districtes de la ciutat, ha assegurat que “l’autèntic debat i tria és entre Colau i Maragall”. Quant al cara a cara entre l’alcaldessa i Manuel Valls d’aquest diumenge a La Sexta, el candidat d’ERC ha dit que el veurà “amb la sensació que ens estan aixecant la camisa”.

Precisament, en relació al debat entre Colau i Valls, Maragall ha remarcat que “és evident que hi ha una reacció de l’establishment espanyol perquè veuen que anem de debò”. “Cada cop més hi ha una majoria republicana i tracten d’impedir-ho amb escenes com aquestes”, ha reblat el candidat d’ERC.

 

A part, en la seva visita a Sarrià-Sant Gervasi, Maragall ha posat en valor la necessitat del districte d’una nova biblioteca que, ha criticat, “estava compromesa des de fa anys i aquest govern municipal no l’ha tirat endavant”. “Ara ja és de certa urgència, una biblioteca és un servei públic de primera necessitat”, ha insistit el candidat a l’alcaldia.

 

En aquesta línia, Maragall ha subratllat la importància les biblioteques com a “espais de convivència central” i ha reclamat que caldrà afegir “les que falten” i les que ja existeixen, “obrir-les tot el dia, nits i caps de setmana